Företagsinvest

Teckna det bästa bonuskortet utifrån dina vanor

Teckna det bästa bonuskortet utifrån dina vanor

Genom att skaffa det bästa bonuskortet för dig kan du tjäna ihop fina bonusar på regelbunden basis. Till exempel kan du samla bonuspoäng att använda i butiker, för att boka hotellnätter eller för att få flygmil. Du bör göra ditt val med stor omsorg välja det kort som passar just dig bäst. Här berättar vi vad mer du bör tänka på när du skaffar ett sådant här kort!

Hur fungerar dessa kort egentligen?

I grund och botten är ett av dessa kort och sättet det fungerar på ganska enkelt. Du använder helt enkelt kortet för att betala för saker och ting på daglig basis. I samma veva som du gör detta samlar du bonuspoäng som du senare kan växla in mot olika förmåner. Det kan till exempel röra sig om rabattkuponger, flygmil, hotellnätter eller något helt annat.

Detta låter såklart helt fantastiskt och alla älskar vi att få något utan att göra någon större ansträngning. Men såvida du inte väljer det bästa bonuskortet för dig med stor omsorg riskerar du att bli besviken. I värsta fall kan du nämligen få ut precis ingenting av att använda ditt kort. Detta gäller bland annat om kortet har en hög ränta och du inte betalar tillbaka hela din kreditkortsskuld varje månad. Därför behöver du tänka till lite grann när du väljer kreditkort.

Nedan berättar vi vad du bör tänka på när du gör ditt val!

Att tänka på när du väljer det bästa bonuskortet att teckna

När du ska välja det bästa bonuskortet för dig kan du med fördel välja något av dessa kort:

  • re:member flex
  • Komplett Bank
  • Resurs Gold
  • Bank Norwegian
  • Coop Mastercard

Men du bör inte välja blint och på måfå utan istället fatta ett välgrundat beslut kring vilket kort du ska skaffa. Som vi redan har nämnt är det viktigt att du kan betala tillbaka hela kreditkortsskulden varje månad. För om du tvingas betala en massa pengar i ränta går hela vinsten med din bonus om intet.

Därför rekommenderar vi att du följer dessa enkla regler:

  • Betala hela din skuld varje månad.
  • Använd kortet för alla inköp du normalt skulle göra (överspendera inte).
  • Ansök inte om ett kreditkort om du har tänkt ta ett lån inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *